З давніх пір і до цього часу із алоє приготовляють сабур - згущений до сухого стану сік із листя у вигляді зеленувато-бурих шматочків, які нагадують скам'янілу смолу, щось схоже на наше мумійо.
На смак цей сік дуже гіркий, тому, незважаючи на те, що листя алоє не мають великих колючок, скотина його не їсть.
Сабур має цілющі властивості й приготовляється з різних видів алоє. Та найкращим сабуром вважається той, котрий виготовляється з алоє, вирощеного на острові Сокотра. Такого дива ви ще не бачили.
На смак цей сік дуже гіркий, тому, незважаючи на те, що листя алоє не мають великих колючок, скотина його не їсть.
Сабур має цілющі властивості й приготовляється з різних видів алоє. Та найкращим сабуром вважається той, котрий виготовляється з алоє, вирощеного на острові Сокотра. Такого дива ви ще не бачили.
Квіти ростуть ніби у вазах. Хіба це не чудо?
Комментариев нет:
Отправить комментарий