Школа на Дачному (блог учителя Ольги Яркової)

суббота, 24 марта 2018 г.

                               Урок 5. Тема "Одяг". 
1. Робота з текстом. Зверніть увагу на лексику, яку використовують на позначення одягу та його елементів.
                    Як одягатися дівчатам та жінкам?
      * Не секрет, що за допомогою одягу можна з легкістю приховати недоліки своєї фігури й підкреслити її переваги. Погодьтеся, що безглуздо виглядає балахон на низенькій дівчині й величезне декольте на худорлявій.
Огрядним дівчатам радимо дотримуватися таких порад:
1. Добирайте одяг, який злегка прилягає до тіла, але в жодному разі не мішкуватий, щоб не здаватися громіздкою.
2. Не купуйте речі "ядерного" забарвлення, краще віддавайте перевагу спокійним тонам; жодних великих малюнків, адже вони візуально збільшують об'єм.
3. Якщо хочете приховати повноту стегон, одягайте туніку трапецієподібної форми із завищеною талією. Повні стегна й сідниці виглядають тоншими з приталеним піджаком у дрібну вертикальну смужку до середини стегна ( у такому разі ефект стрункості стовідсотковий).
4. Повноту ніг приховають правильно підібрані джинси. Носіть джинси темного кольору й класичного покрою. Обтягувати вони повинні лише стегна, а далі вільно спускатися донизу. Колготи й панчохи - лише темно-коричневого або чорного кольору. Спідниця хай буде темною і на 5 см нижче колін. Нізащо не носіть завужену до низу спідницю (так званий "олівець"), бо так буде поставлено акцент на повних стегнах і непропорційності низу фігури.
5. Щоб підкреслити груди, вибирайте одяг із глибоким V-подібним вирізом: така форма візуально подовжує тіло.
    Надмірно худим дівчатам радимо таке:
1. Не носіть речі з глибоким вирізом на грудях, краще вибрати форму човника.
2. Не купуйте міні-спідниць і облягаючих джинсів.
3. Добирайте жіночні речі, що згладять кострубатість фігури: спідниці-кльош, брюки з широким заниженим поясом, яскравий одяг у горизонтальну смужку, картаті й вельветові сукні зі складками й хвилями (За матеріалами інтернет-видань).          



Комментариев нет:

Отправить комментарий