![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgah-v3PXXxVRkbBsGP_zsQyMWLLn1x35Ljemy20Vucxlii1QApGa7VTrqx6lVYnK_lsDIDnRlXPr5rZTTP8SAE9Ze8iZWu-7UxN3WjctWe4I4nFiv8sXcfMQCDRhVkZvPrFHe_ZBwFUOs/w220-h146/images+%252815%2529.jpg)
13. Шпинат сьогодні - їжа для всіх, але це не означає, що з нього впала корона: він містить у собі 14 вітамінів, білок, калій, кальцій, залізо. А щодо його кулінарних якостей, то тут уже вирішують індивідуальні смаки: для одних він - улюблена страва, інші до нього байдужі, а ще хтось скаже: "Бур'ян - воно і є бур'ян". Про смаки не сперечаються, як відомо...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUNJzlNtnsma3Jc0ekTs3vIvZSbs-aTiFWrwvgPxvaH7Ltu-arrV5YnMRr9-5gFRH7HO_zvesniZ-OWaZ4UxfJK-qbeNVOpBhJmzOfBGeAEaJHmOm1wGIcaZkdy9FrhSwBj-Bx7xS-aEw/w256-h170/mst.webp)
Комментариев нет:
Отправить комментарий