17. Кукурудза, яку індіанці вирощували, мала, порівняно з нашою, величезні зерна.
Виростити таку кукурудзу пізніше не вдалося, і зараз зерна її можна побачити лише в музеї. Цікаво, що місцеве населення вживало в їжу або цілі підсмажені зерна, або суп з пилку, коли кукурудза цвіла, або кашу "аттолі" з цілих зерен, а от змолоти зерна маїсу вони не здогадалися.
Тому, як це не дивно, але перші кукурудзяні коржі були спечені не в Америці, а в Європі, після того як кукурудза прижилася тут.
Виростити таку кукурудзу пізніше не вдалося, і зараз зерна її можна побачити лише в музеї. Цікаво, що місцеве населення вживало в їжу або цілі підсмажені зерна, або суп з пилку, коли кукурудза цвіла, або кашу "аттолі" з цілих зерен, а от змолоти зерна маїсу вони не здогадалися.
Тому, як це не дивно, але перші кукурудзяні коржі були спечені не в Америці, а в Європі, після того як кукурудза прижилася тут.
Комментариев нет:
Отправить комментарий